Nieuws

Mei 2019

Nieuwe combinatie Bellerite B en Gerjanne Bijker

Bellerite B en Gerjanne Bijker vormen pas sinds 2,5 maand een combinatie. Intussen hebben ze binnen 4 wedstrijden al 8 winstpunten en 6 prijzen in het Z1 dressuur weten te behalen. Vorig weekend reden ze tijdens CH Joure naar een mooie score van 65,44% en een 3e prijs in een sterk en groot deelnemersveld.

Canieta B en Tim Kruyt ZZ-Zwaar startgerechtigd

Afgelopen weken reden Tim Kruyt en Canieta B weer succesvol in het ZZ-Licht. Tijdens CH Joure behaalde de combinatie 218,5 en 216 punten. Afgelopen weekend reden ze naar een 2e prijs met 219 punten in Oudega. Hiermee hebben ze genoeg winstpunten behaald voor het ZZ-Zwaar.

Januari 2019

Canieta B en Tim Kruyt presteren goed op ZZ-Licht niveau

Canieta B en Tim Kruyt hebben kortgeleden de overstap gemaakt naar het ZZ-Licht dressuur. Hun debuut resulteerde meteen in 214,5 en 219 punten met een 1e en 2e prijs. Twee weken later reden zij naar 215 punten en een 6e plaats tijdens de selectiewedstrijd voor de Friese kampioenschappen.

Oktober 2018

Bellerite B en Pietrick de Boer behalen hun eerste winstpunt in het ZZ-Zwaar tijdens de Subtop wedstrijd in Sonnega

Pietrick de Boer en onze Bellerite B, Ster (Dream of Glory x Farrington) behaalden vandaag met 60,92% een 4e plaats, net buiten de prijzen, in het ZZ-Zwaar tijdens de Subtop wedstrijd in Sonnega. Hiermee is ook de eerste winstpunt in deze klasse binnen voor deze combinatie. Super trots!

September 2018

Danieta B en Gerjanne Bijker selecteren zich voor MGPNGP 2.0 junior

Na 2 selectierondes hebben Danieta B (Santano x Farrington) en Gerjanne zich weten te selecteren voor het geweldige Friese project Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0. De eerste selectieronde bestond uit het insturen van een filmpje, waarna een aantal combinaties werden geselecteerd om de tweede selectieronde te rijden. Hierna zijn zij dus 1 van de 10 junior combinaties die mee worden genomen in dit project.

Juni 2018

Geweldige prestaties voor Canieta B en Bellerite B op CH Bolsward

Pietrick startte Bellerite B (v. Dream of glory x Farrington) in het ZZ-licht. Met scores van 221,5 en 213 punten en een 3e prijs is het startbewijs voor het ZZ-zwaar binnen. Tim startte Canieta B (v. Westpoint x Farrington) in het Z2. De 225 en 220,5 punten waren goed voor een 1e en 3e prijs. Deze combinatie heeft hiermee voldoende punten voor de overgang naar het ZZ-licht.